Ghidul Serviciilor
Clinica Zetta
inapoi la firma 256 vizite
Poza Chirurgie Reconstructiva
Foto

Clinica Zetta continua sa-si dezvolte aria de servicii disponibile pacientilor, de aceasta data cu interventii ce tin de Chirurgia Generala si prin alaturarea Dl-ui Dr. George Jinescu, Doctor în Stiinte Medicale, Medic Primar în Chirugie Generala si Chirurgie Laparoscopica, Asistent Universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila la catedra de Chirurgie Generala.

 

Din acest moment pacientii Zetta au posibilitatea sa acceada la o gama larga de interventii de chirurgie parietala care cuprinde tratarea herniilor, eventratiilor, diastazis-ului, etc. 

Hernia abdominala formeaza o tumefactie (umflatura) mai mult sau mai putin voluminoasa pe abdomen. Ea se poate accentua (tuse, efort fizic) sau reduce (intins in pat), poate fi reductibila (impinsa cu usurinta inapoi), supla la pipait si de cele mai multe ori nedureroasa. In cazul herniilor mari, acestea se pot complica brusc printr-o strangulatie si pot provoca o ocluzie intestinala (oprirea tranzitului, varsaturi, balonare), daca hernia este formata de un fragment de intestin. Hernia, in acest caz, iese in permanenta, nu poate fi redusa si ramane tare si sensibila la palpare.

 

Daca aceasta afectiune apare dupa o interventie chirurgicala atunci se numeste eventratie. Acest defect apare in urma cicatrizarii defectuoase a plagii chirurgicale, asociat cu o seama de factori (obezitatea, varsta, debilitatea generala, complicatiile postoperatorii, tratamentul cu steroizi, anticoagulante).

 

Varietatea interventiilor cirurgicale se refera si la patologia venoasa care cuprinde diferite tehnici de tratament perfectionate de dl. Dr. George Jinescu  prin stagii de specialitate in Franta si Germania. Ne referim atat la cele clasice cat si cele cu laser, spuma sau scleroterapia, in cazul curei varicelor reticulare.

 

Patologia vasculara periferica reprezinta numele generic dat tuturor patologiilor cauzate de obstructia arterelor periferice si venelor importante, avand diverse etiologii: ateroscleroza, procese inflamatorii stenozante, emboli, tromboze. Rezultatul actiunii acestor factori asupra peretelui vascular este reprezentat de aparitia ischemiei acute si ulterior a celei cronice, cu localizare in special la nivelul membrelor inferioare.

 

Gratie experientei vaste a Dl. Dr. George Jintescu pacientii Clinicii Zetta pot avea siguranta rezolvarii profesioniste si moderne a defectelor parietale precum si a varicelor inestetice de la nivelul membrelor inferioare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.