Ghidul Serviciilor
Cabinet Medical Indivdual Dr. Platon Izabela Corina
inapoi la firma 588 vizite
Poza Despre Noi
Foto

 La CMI Dr. Platon Izabela Corina oferim servicii de consultatii atat asiguratilor inscrisi pe lista medicului de familie, cat si celorlalti pacienti contra cost. Echipa noastra este formata din 3 medici si o asistenta medicala disponibili in timpul orarului afisat.

 

Obiectul principal de activitate este medicina de familie, dar incercam sa ne diversificam serviciile si sa venim in intampinarea cerintelor pacientilor prin efectuarea de ecografii, electrocardiograme, eliberari de acte precum adeverinta medicala, certificate prenuptiale, masurare indice glezna-brat.

 

La cabinetul nostru se pregatesc de mai multi ani rezidenti in medicina de familie, preocuparea noastra fiind pregatirea tinerilor medici atat din punct de vedere profesional cat si formarea lor ca viitori manageri ai cabinetului

 

Eliberam adeverinte si sustinem cursul de puericultura pentru tatici.

 

NOU!

Efectuam injectii cu filere pe baza de acid hialuronic (pentru netezirea ridurilor). Va asteptam in orele afisate cu programare in prealabil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.