Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Sanador
inapoi la firma 8796 vizite
Poza Analize medicale
Foto
Foto
Foto

Laboratorul SANADOR central Felix înființat în anul 2000 s-a dezvoltat permanent iar din 2015 i s-au mai adăugat încă două laboratoare la fel de performante localizate în Iuliu Maniu și Plevnei.

În toate laboratoarele SANADOR acoperim o gamă foarte largă de analize medicale. Pentru efectuarea acestora, laboratoarele SANADOR sunt organizate în departamente dotate cu echipamente moderne, de ultimă generație, care folosesc doar reactivi marca CE,  permițând astfel obținerea de rezultate rapide și corecte.

Departamentele de Hematologie sunt dotate cu analizoare automate de ultimă generație Beckman Coulter DXH, LH, Abbott Cell Dyne; perntru Coagulare Siemens Sysmex; pentru VSH analizoare automate Mix Rate.

Departamentele de Biochimie sunt dotate cu analizoare ABBOTT Architect, SEBIA Electroforeză, HELENA Electroforeză , IRIS iChem Velocity și altele.

Departamentele Imunologie sunt dotate cu analizoare ABBOTT Architect, BRAHMS Kriptor, EUROIMUN EuroBlot, SIEMENS Immulite, Analizor automat ELISA Immunomat și Linie semiautomata ELISA AWARENESS Stat Fax.

Departamentele Microbiologie sunt dotate cu analizoare automate SIEMENS-Microscan, BEKTON DIKINSON- Bactec, ALIFAX-HB&L Uroquatro, MEDICAL ELECTRONIC SISTEMS-SQAV Gold, microscoape optice și cu imunofluorescență.

Departamentul Anatomie Patologică are în dotare aparatură de la cei mai performanți producători din domeniul histopatologiei și imunohistochimiei: LEICA, cum ar fi procesor de țesuturi, criostat, stație de includere, cryoconsolă, microtom, microscop; SACURA microtom; HOLOGIC ThinPrep.

Departamentul de Biologie Moleculară, compartimentat și dotat conform reglementărilor GLP în biologia moleculară, include extractor automat de acizi nucleici Abbott, sistem de real time PCR Abbott și Biorad, aparat Applied Biosystems GeneAmp 9700 pentru amplificarea acizilor nucleici prin PCR standard, Blotter Roche pentru hibridizarea automată pe stripuri, citometru în flux FlowCytoGen mRNA Analyzer, hote cu flux laminar clasă I de protecție microbiologică.

Cele trei laboratoare SANADOR au acreditare RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și participă la scheme de control extern de calitate conform reglementărilor în vigoare.

Pacienții asigurați ai CASMB și OPSNAJ beneficiază de analize medicale decontabile pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist.

Specialiști cu înaltă calificare și experiență: medici, biologi, biochimiști, asistenți medicali asigură activitatea în laboratoarele SANADOR 24/24 ore prin serviciul de gardă desfășurat în Laboratorul Felix.

Prin tot ceea ce face, întreaga echipă SANADOR încearcă să respecte motto-ul „Sanatatea ca stil de viață”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.