Ghidul Serviciilor
Cochet Events
inapoi la firma 145 vizite
Poza Despre noi
Foto

Numele meu este Chiru Emilia Paulette si sunt creatoarea brandului Cochet Events.

Sunt o adevarata profesionista in organizarea evenimentelor si ofer consultanta atat celor din mediul privat cat si evenimentelor corporate. Intotdeauna am avut o pasiune pentru organizarea evenimentelor pe care le pregatesc cu mult entuziasm si fantezie. Imi place sa ma implic in decorarea mediului natural, cu aranjamente florale, reusind sa creez un efect special, combinand daca este necesar naturalul cu artificialul.

O data cu trecerea anilor, pasiunea mea pentru organizarea evenimentelor a crescut, asa ca si familia mea. Implicarea mea in lumea aceasta a evenimentelor continua multumita echipei mele de colaboratori. Experienta si abilitatile mele dobandite in acesti 10 ani de activitate sunt la dispozitia tuturor celor care doresc sa primeasca o mana de ajutor pentru realizarea evenimentelor specifice unor ocazii diverse si care sa le ramana mereu in amintire.

Casatoriile, botezurile, aniversarile, petrecerile de firma si evenimentele promotionale sunt evenimente care cer o foarte mare atentie si fintete pentru orice detaliu. De la pregatirea evenimentului la catering, echipa pe care o conduc ofera un serviciu de consultanta complet si profesional, care va va face sa economisiti timp si bani in organizarea evenimentelor dvs. Casatoria este o alegere pe viata si ar trebui sa fie un eveniment unic pe care il traiti si il impartiti cu cei dragi.

Organizarea ceremoniei de nunta si petrecerea pentru invitati in toate aspectele sale poate fi destul de complicata si anevoioasa. Nu te casatoresti in fiecare zi !!

Pentru asta: entuziasmul, fantezia  si profesionalismul meu precum si a echipei Cochet Events stau la dispozitia Dvs!!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.