Ghidul Serviciilor
Coders Lab - Cursuri It
inapoi la firma 87 vizite
Poza Cursuri de programare la Coders Lab
Foto

Devino un dezvoltator back-end - programeaza logica din spatele unui site web sau al unei aplicatii web. Python este, de asemenea, potrivit pentru analizarea unor cantitati mari de date. Aveti contact cu el, în fiecare zi folosind Instagram, Spotify sau Netflix.

De ce un curs Python?

Python este un limbaj back-end cu o gama foarte larga de aplicatii. Interactionezi cu el în fiecare zi în timp ce utilizezi Instagram, Spotify sau Netflix. Cu ajutorul acestuia, nu numai ca vei crea logica din spatele site-urilor web, dar o poti folosi si pentru a analiza cantitati mari de date sau chiar pentru a programa inteligenta artificiala.

Cursul este predat de la baza. Daca esti interesat de functionarea unui site web sau a unei aplicatii web, daca doresti sa stii cum sa creezi o logica datorita careia sunt afisate diverse date în browser, de ex. o lista de hoteluri disponibile în Barcelona, iar daca îti place sa lucrezi independent si nu doresti sa ai contact direct cu clientul - alege acest curs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.