Ghidul Serviciilor
Codess Translations - Birou Traduceri Bucuresti
inapoi la firma 2444 vizite
Poza Legalizare si apostilare traduceri
Foto

Cele mai multe traduceri sunt urmate de legalizari notariale, pentru acest motiv venim in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu, asiguram legalizari notariale la cerere, pentru toate documentele efectuate in cadrul biroului nostru fara sa percepem comision, practic platiti pentru acest serviciu doar taxele notariale care va revin.

APOSTILAREA

Apostila de la Haga (Apostille - Convention de la Haye du 5 Octobre 1961) - apostilare documente şi traduceri pentru recunoaştere în țările semnatare ale convenției. Biroul de traduceri Codess vă poate ajuta să obţineți apostila de la oricare din autorităţile competente în acest scop în România: Prefectură, Tribunal sau Camera Notarilor Publici:

Oferim servicii complete:

Răspundem oricăror solicitări urgente, din orice oraş al ţării sau din străinătate, indiferent de volumul de lucru, în limitele programului de lucru al instituţiilor implicate. Putem prelua și livra comenzile prin curier rapid (național sau internațional).

Actele de studii superioare ce pot fi vizate:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.