Ghidul Serviciilor
Armonia Cofetarie - Bucuresti
inapoi la firma 130 vizite
Poza Torturi la comanda
Foto

Torturile la comanda reprezinta unul din modurile cele mai avantajoase de a obtine regele dulce al petrecerilor livrat direct la domiciliu. Cofetaria Armonia se asigura ca torturile comandate online ajung catre destinatiile precise la fel de savuroase precum au iesit din laboratorul maestrilor cofetari. Comenzile torturilor de la aceasta cofetarie online trebuie facute cu cateva zile inainte, in functie de complexitatea realizarii torturilor la comanda.

Tort la comanda St. Julien

135 lei /kg

 

  

Tortul la comanda St. Julien  este o adevarata specialitate de care ne simtim cu adevarat mandri!  Folosind ingrediente aduse din inima Frantei, cofetaria noastra alege cele mai calitative sortimente menite sa faca din retetele noastre adevarate produse demne de cei mai buni profesionisti. Tortul St. Julien foloseste mousse-ul de ciocolata fin si creme brulee de vanilie pentru a aduce aromole originare franceze in propria dumneavoastra casa! 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.