Ghidul Serviciilor
Armonia Cofetarie - Bucuresti
inapoi la firma 130 vizite
Poza Torturi pentru copii
Foto

Torturi pentru copii - ele sunt cu siguranta desertul preferat al acestora, datorita momentului in care acestea sunt in general servite! Cei mici vor fi incantati de torturile personalizate pe care le cream special spre delicul acestora! Haioase si colorate, torturile pentru copii aduc personajele preferate ale sarbatoritilor la propria aniversare pe care, cu siguranta, nu o vor uita niciodata! Comandati un tort pentru copii si oferiti un cadou ce combina un amalgam de gusturi si arome fine!

Torturi pentru copii personalizate dupa dorintele dumneavoastra

Torturile personalizate pentru copii sunt special concepute pentru ca petrecerea micutilor dumneavoastra sa fie cu adevarat reusita, iar Cofetaria Armonia s-a dedicat mereu cu pasiune si perseverenta in obtinerea celor mai delicioase torturi. Aducand la aniversarile copiilor cele mai indragite personaje animate, torturile noastre reprezinta punctul forte pentru ca petrecerile sa fie de neuitat atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari!

Noi cream si recream povesti, astfel ca este suficient sa stim care este personajul animat al celui mic pentru ca acesta sa devina invitatul special al petrecerii! Toti cei mici vor pasi pe un taram magic alaturi de:

Din pasiune pentru arta culinara, am demarat o calatorie temeinica pentru a descoperi cele mai savuroase retete pentru torturile care vor da startul petrecerii celor mici. Orice aniversare va avea o nota de autenticitate, iar meritul ii revine cofetarului nostru, specializat in crearea celor mai speciale si inedite torturi, delicii ce vor fi reprezentate in zeci de culori si texturi speciale.

Tort pentru copii - cofetaria Armonia din Bucuresti 

Tort pentru copii cu destinatie direct la domiciliul dumneavoastra? Pe langa faptul ca suntem o patiserie cu un mare renume, astazi ne mandrim cu un loc important in topul celor mai apreciate cofetarii din Bucuresti, aceasta performanta datorandu-se profesionalismului cu care ne intampinam fiecare client. Stim cat de important este sa oferim celor mici cele mai bune si sanatoase deserturi, astfel ca toata compozitia preparatelor noastre este alcatuita din ingrediente 100% naturale aduse direct din inima Frantei, tara care a reusit sa ne atraga atentia datorita indemanarii de a crea cele mai fermecatoare deserturi cu gusturi fine.

Ne dorim sa aducem un zambet larg pe chipurile micutilor dumneavoastra, iar pentru a ne atinge telul, va punem la dispozitile comenzile online sau comenzile telefonice, doua variante utile si eficiente pentru a le face prichindeilor cel mai frumos cadou aniversar! Mai mult decat atat, livram la domiciliu orice tip de preparat realizat in cofetaria Armonia sub atenta indrumare a cofetarului nostru, un adevarat maestru intr-ale pregatirii celor mai spectaculoase torturi. Atat comenzile, cat si produsele noastre pot fi personalizate in functie de preferintele si nevoile micutilor dumneavoastra astfel ca, trebuie doar sa ne solicitati prezenta iar noi, cu o indemnare desavarsita, vom realiza livrarile acasa pentru ca dumneavoastra sa va simtiti pe deplin privilegiati!

Datorita experientei pe care o detine in crearea celor mai deosebite deserturi invaluite intr-un amalgam de savori si gusturi fine, Cofetaria Armonia din Bucuresti este alegerea ideala pentru a comanda orice tip de desert cu livrare in cadrul oricarui eveniment! Cofetaria noastra nu este doar in online, astfel ca ne puteti gasi si la sediul nostru aflat pe str. Campia Libertatii, numarul 46, sector 3 Bucuresti, intr-o minunata locatie exclusivista pregatita sa va gazduiasca oricand veti dori sa degustati specialitatile sale!

Cofetaria Armonia – satisfacem cele mai necunoscute pofte printr-un amalgam de savori si texturi creat special pentru rasfatul celor mici!

Tort aniversare copii Framboise

125 lei /kg

  

Tortul pentru copii Framboise Mickey&Minnie va fi surpriza petrecerii! Imbinand crema de zmeura cu finetea mousse-ului de ciocolata alba, ne dorim ca momentul gustarii sa ramana in amintirea celei mai speciale zile de nastere. Mickey&Minnie, personajele atat de indragite de cei mici vor fi cele care vor aduce distractia Disneyland intr-o zi speciala, spre bucuria micutului sarbatorit si a invitatilor sai!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.