Ghidul Serviciilor
Bliss Cofetarie - Targu Jiu
inapoi la firma 942 vizite
Poza Torturi nunta
Foto
Foto
Foto

O singura zi. Marea zi. Un nou inceput, in care teama de necunoscut e lăsată în spate, pentru ca viata inseamna momente si amintiri. Sarbatoreste ziua asa cum iti doresti. Gusturile tale, stilul tau, amintirile tale. Lasa-ne pe noi sa le transpunem in tortul nuntii tale si in bucuria de a imparti. Ai de unde alege, alege bucuria, alaturi de cei dragi, cu dorintele tale si creand o noua poveste frumoasa, dulce si delicata, fara niciun regret.

Avem o oferta generoasa de produse traditionale, clasice, cat si produse moderne de cofetarie, din ingrediente naturale, cuprinzand: prajituri, torturi de mireasa, torturi aniversare personalizate, la comanda, tort nunta, miniprajituri, fursecuri, cupcakes si macaron. Cu produsele noastre te poti bucura de orice moment, alaturi de cei dragi, pentru ca nimic nu durează o eternitate, insa ceea ce RAMANE, este gustul si amintirea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.