Ghidul Serviciilor
Sweet Mocca Cofetarie - Oradea
inapoi la firma 3936 vizite
Poza Candy Bar
Foto

In categoria „Candy Bar botez”, gasiti cateva modele de candy bar pe care le-am realizat pentru diferite petreceri de botez.

Pe langa produsele traditionale, de casa, pe care le puteti achizitiona de la noi, putem sa aranjam candy barul cu diferite dulciuri achizitionate din comert (jeleuri, bomboane M&M’s, bezele, etc…).

De asemenea, va oferim varianta de pachete de decor, care pot infrumuseta si oferi o imagine completa pentru un candy bar. Acestea cuprind etichete personalizate, flori si alte accesorii.

Arata:                      102050100200                Candy Bar botez – COD 016 CBCandy Bar botez pentru fetite.

Acest Candy Bar botez se poate realiza si pentru nunti, majorate sau alte evenimente, cu produsele preferate si etichete personalizate.

Ca produse am folosit bilute cu alune, bomboane Raffaello de casa si doua turnulete cu Minichoux.

Pe langa aceste produse de casa, am asezat pe masa de Candy Bar mini bezele glazurate, bomboane M&M’s, jeleuri acrisoare, biscuiti uc jeleu, finetti sticks, bezele si fructe.  Afla mai mult„Candy Bar botez – COD 016 CB”

Candy Bar botez – COD 015 CBCandy Bar botez – o gustare dulce, la indemana invitatilor.

Acest Candy Bar botez a fost realizat pentru un baietel, la restaurantul de langa lacul Paleu. Se poate realiza si pentru nunti, majorate sau alte evenimente.

Pentru decoratiuni am folosit nuante de verde menta (mint green), completand masa cu dulciuri si cu jeleuri si alte bombonele verzi.  Afla mai mult„Candy Bar botez – COD 015 CB”

Candy Bar Oradea – COD 014 CBCandy Bar Oradea – deserturi si decoratiuni pentru evenimentul dumneavoastra!

Pentru acest Candy Bar am asezat fructele si dulciurile, iar apoi am impodobit masa cu decoratiuni precum inimioare, ladite din lemn pentru bomboane, borcanase elegante si etichete personalizate pentru botez.

Ca produse, am folosit: bilute cu cocos, bilute cu alune, bilute Raffaello, Minichoux, tarte cu fructe, desert la pahar, fursecuri M&M’s. Afla mai mult„Candy Bar Oradea – COD 014 CB”

Candy Bar botez – COD 019 CBCandy Bar botez pentru baietel.

Acest Candy Bar botez a fost realizat cu mare drag pentru micutul Horatiu Christian.

Ca produse am folosit: bilute cu cocos, bilute cu alune, bilute Raffaello de casa, tarte cu fructe, Minichohux (minieclere umplute cu crema de vanilie, desert la pahar, briose decorate cu Mickey Mouse.

La cererea parintilor, am asezat pe prajiturele diverse etichete cu Baby Mickey si prietenii lui, realizate in nuante de albastru.  Afla mai mult

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.