Ghidul Serviciilor
Sweet Mocca Cofetarie - Oradea
inapoi la firma 3928 vizite
Poza Torturi pentru adulti
Foto

E ziua unui prieten? Organizezi petrecerea burlacilor sau a burlacitelor? Cu siguranta vei impresiona invitatii cu un tort haios si surprinzator.

Realizam torturi in forma de bust feminin (imbracat sau nu), tort vagin sau tort penis, precum si alte deserturi delicioase precum briose pentru adulti.

Printre cele mai cautate produse pentru adulti sunt: tort in forma de sani, tort in forma de penis, briose cu model de vagin si briose cu model de penis.

Comenzile se dau din timp, pentru a ne asigura ca stabilim toate detaliile.

Arata:                      102050100200                Figurina ursuleti sexy – COD 017 ADFigurina ursuleti sexy, cu accesorii perverse.

Aceasta figurina ursuleti sexy a fost realizata cu ocazia petrecerii de burlacite a unei iubitoare de ursuleti.

Domnului Urs i-am pus in mana un bici lung, iar doamnei Urs i-am pus un calus rosu in gura si o fundita asoratata.  Afla mai mult„Figurina ursuleti sexy – COD 017 AD”

Tort fundulet – COD 016 ADTort fundulet decorat cu lenjerie dantelata din martipan.

Acest tort fundulet a fost modelat manual intr-o forma sexy, apoi a fost invelit intr-un strat de martipan.

Ca decor am folosit o lenjerie sexy, dantelata, realizata manual din martipan. Bineinteles, comestibila   Afla mai mult„Tort fundulet – COD 016 AD”

Tort pentru adulti “Bust de femeie cu lantisor” – COD 015 AD

Tort pentru adulti in forma de bust de femeie, imbracat in lenjerie din dantela, si accesorizat cu un lantisor cu medalion in forma de inima. Se poate realiza in orice culori. Afla mai mult„Tort pentru adulti “Bust de femeie cu lantisor” – COD 015 AD”

Tort pentru adulti “Bust de femeie” – COD 014 AD

Tort pentru adulti in forma de bust feminin, imbracat cu un sutien dantelat, transparent. Se poate realiza pe orice culoare. Afla mai mult„Tort pentru adulti “Bust de femeie” – COD 014 AD”

Tort pentru adulti “Femeie in lenjerie” – COD 013 AD

Tort pentru adulti in forma de silueta feminina, imbracata cu o lenjerie dantelata, transparenta, ideala pentru a starni curiozitatea domnilor. Afla mai mult„Tort pentru adulti “Femeie in lenjerie” – COD 013 AD”

Tort pentru adulti “Femeie in lenjerie” – COD 012 AD

Tort pentru adulti in forma de silueta feminina, imbracata intr-o lengerie sexy, decorata cu accesorii sexy. Se poate realiza in orice nuanta. Afla mai mult„Tort pentru adulti “Femeie in lenjerie” – COD 012 AD”

Tort pentru adulti “Femeie in lenjerie” – COD 011 AD

Tort pentru adulti in forma de silueta feminina, imbracata in lenjerie roz, formata din doua parti si un accesoriu la gat. Se poate realiza pe orice culoare. Afla mai mult„Tort pentru adulti “Femeie in lenjerie” – COD 011 AD”

Tort pentru adulti “Surpriza din boxeri” – COD 010 AD

Tort  pentru adulti in forma de boxeri. Contine o surpriza magica, perfecta pentru o doamna / domnisoara doritoare de senzatii tari. Afla mai mult„Tort pentru adulti “Surpriza din boxeri” – COD 010 AD”

Tort pentru adulti “Penis” – COD 009 AD

Tort din martipan in forma de penis, cu vene proeminente. Afla mai mult„Tort pentru adulti “Penis” – COD 009 AD”

Tort pentru adulti “Penis Macho Man” – COD 008 AD

Tort pentru adulti in forma de penis, cu scris „Macho Man”. Este decorat cu fulgi de cocos si vene proeminente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.