Ghidul Serviciilor
Sweet Mocca Cofetarie - Oradea
inapoi la firma 3925 vizite
Poza Vegan
Foto

In aceasta categorie veti gasi produse Vegan fara zahar, fara gluten, fara lactoza.

Aceste produse vegane, pot sa fie Dietetice sau Paleo, in functie de tipul de ingrediente folosite.

Acest tip de produse vegane, sunt potrivite atat pentru cei care vor sa tina diete, cat si pentru cei care au intolerante sau alergii la gluten sau la lactoza.

Produsele se pot oferi si bebelusilor, atata timp cat parintii considera acest tip de produse adecvate.

Pentru mai multe detalii sau informatii puteti sa ne contactati atat telefonic, cat si pe e-mail sau pe Facebook.

Arata:                      102050100200                Tort Rawvegan Capsuna – 044 RVTort Rawvegan Capsuna – 044 RV

Acest Tort Rawvegan Capsuna – 044 RV, este o imbinare de gusturi delicioase. Crema de capsuni si ciocolata ne provoaca sa tot gustam si sa mai gustam si nu ne mai saturam. Partea cea mai buna este, ca acest tort este  si sanatos.Afla mai mult„Tort Rawvegan Capsuna – 044 RV”

Delicii vegane si rawvegane Craciun 2019Delicii vegane si rawvegane Craciun 2019

Pentru ca sarbatorile de Craciun se apropie cu pasi repezi, va pregatim si Delicii vegane si rawvegane Craciun 2019, pe care le pregatim cu mare drag pentru iubitorii acestor produse sanatoase, fara oua, fara zahar, fara gluten, fara lactoza:

Afla mai mult„Delicii vegane si rawvegane Craciun 2019”

Baton Vegan tip SnickersBaton Vegan tip Snickers, deliciu sanatos

Acest Baton Vegan tip Snickers, deliciu sanatos si energizant, odata gustat, nu mai poate fi uitat, se tot cere consumat.Afla mai mult„Baton Vegan tip Snickers”

Muesli bar VeganMuesli bar Vegan, sanatate pura

Muesli bar Vegan, sanatate pura prin simplu fapt, ca este realizat din seminte si din fructe deshidratate. Nucile, Semintele de hrisca si de floarea soarelui, pe care noi le folosim, sunt puse la germinat, iar acest fapt,  confera acestui produs un aport net superior de energie si contributie la intarirea sistemului nostru imunitar.Afla mai mult„Muesli bar Vegan”

Cheesecake vegan cu zmeura – COD 032 DCheesecake vegan cu zmeura

Acest cheesecake vegan cu zmeura este un cheesecake vegan delicios, care poate fi servit oricand, avantajul fiind ca acest produs este unul congelat.

Cheesecake-ul cu zmeura nu este marca Sweet Raw Vegan, deoarece acesta s-a facut la coacere, nu este un produs raw.

De indata ce il veti scoate din congelator, se va indeparta ambalajul si se va lasa la dezghetare la temperatura camerei, aproximativ o ora sau chiar 90 de minute.  Afla mai mult„Cheesecake vegan cu zmeura – COD 032 D”

Cheesecake vegan cu alune Piemont – COD 031 DCheesecake vegan cu alune Piemont

Acest cheesecake vegan cu alune Piemont este un cheesecake vegan delicios, care poate fi servit oricand, avantajul fiind ca acest produs este unul congelat.

Cheesecake-ul nu este marca Sweet Raw Vegan, deoarece acesta s-a facut la coacere, nu este un produs raw. Afla mai mult„Cheesecake vegan cu alune Piemont – COD 031 D”

Tarta vegana cu mere si scortisoara – COD 030 DTarta vegana cu mere si scortisoara

Aceasta tarta vegana cu mere si scortisoara este o tarta vegana delicioasa, care poate fi servita oricand, avantajul fiind ca acest produs este unul congelat.

Tarta nu este marca Sweet Raw Vegan, deoarece aceasta s-a facut la coacere, nu este un produs raw. De indata ce o veti scoate din congelator, se va indeparta ambalajul si se va lasa la dezghetare la temperatura camerei aproximativ o ora sau chiar 90 de minute.

Dupa decongelare, se va pastra la rece (intre 3 si 6 grade C), dar se va consuma in maxim 3 zile de la deschidere.  Afla mai mult„Tarta vegana cu mere si scortisoara – COD 030 D”

Inghetata fara zahar – COD 028 DInghetata fara zahar

Inghetata fara zahar este pe cat de delicioasa, pe atat de sanatoasa. Nu contine zahar, gluten, si nici lactoza.

Este un produs vegan, realizat din lapte de cocos, si nu contine deloc aditivi, conservanti sau emulsifianti. Inghetata este bogata in vitaminele C, E, B1, B3, B5, D si B6, intarindu-ti astfel sistemul imunitar, cat si in potasiu.  Afla mai mult„Inghetata fara zahar – COD 028 D”

Ulei de cocos natural – COD 011 DUlei de cocos natural 100%

Acest ulei de cocos natural se poate folosi atat pentru gatit, cat si pentru prajit.

Produsul este fara conservanti, amelioratori sau aditivi alimentari, provenind din Indonezia.

Daca este pastrat la temperatura de 25 de grade Celsius, se intareste precum untura. Daca este pastrat la temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius, devine lichid.  Afla mai mult„Ulei de cocos natural – COD 011 D”

Bomboane de pom Paleo – COD 011 CRBomboane de pom Paleo, fara zahar, fara gluten si fara lactoza.

Aceste bomboane de pom Paleo sunt importante din Ungaria, fiind ideale pentru cei care au diete stricte sau diverse intolerante (la gluten, la lactoza).

Sunt disponibile in 5 sortimente

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.