Ghidul Serviciilor
Colentina Vet - Centru Medical Veterinar Bucuresti
inapoi la firma 64 vizite
Poza Alte servicii veterinare
Foto

Centrul Medical Veterinar Colentina Vet vine în întâmpinarea nevoilor posesorilor de animale de companie cu servicii personalizate pentru nevoi deosebite ce fac dificila desfasurarea actului medical la sediul organizatiei. Urgentele ce pun în pericol viata pacientului prin deplasarea acestuia constituie o prioritate pentru echipa centrului si beneficiaza de deplasarea unui cadru medical în locatie pentru evaluare si stabilizare.

Echipa centrului medical va ofera servicii de asistenta la nastere si urmarire a sarcinii pentru ca micile ghemotoace sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun înca din primele momente si sa creasca puternice si sanatoase.

Fiecare rasa în parte este speciala motiv pentru care operatiunile de tundere nu trebuiesc realizate exclusiv pe principii estetice. Tipul blanii, conformatia animalului, numarul de straturi de blana, sensibilitatea stratului de piele, fizionomia animalului si multe altele, cu toate trebuiesc avute în vedere si cine altcineva sa le cunoasca decât medicul veterinar? Propunerile din partea stapânilor sunt binevenite si respectate iar specialistii nostri vor avea grija sa le puna în practica cu un minim impact asupra catelului.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.