Ghidul Serviciilor
Colentina Vet - Centru Medical Veterinar Bucuresti
inapoi la firma 67 vizite
Poza Eliberare documente veterinare
Foto

Prietenul dumneavoastra blanos va este alaturi neconditionat si pentru tot ceea ce va ofera este de datoria dumneavoastra sa îl protejati asigurând statusul sau legal în conformitate cu prevederile legale.

Carnetul de sanatate este mai mult decât o simpla obligatie legala. Acesta este utilizat pentru înregistrarea întregului istoric medical al prietenului dumneavoastra fiind cea mai importanta sursa de informare pentru medicul veterinar ori de câte ori este nevoie.

Codul unic al microcipului, implantat printr-o procedura nedureroasa pentru animal, este singurul lucru care va ajuta sa recuperati micul bulgare de energie atunci când reuseste sa se strecoare într-un moment de neatentie si nu, nu poate fi eliminat sau rescris.

Visati la o vacanta în care prietenul dumneavoastra blanos sa va însoteasca? Nimic mai simplu, centrul nostru veterinar va poate elibera pasaportul, asigura vaccinarea obligatorie, explica formalitatile legale necesare si va poate asista în selectarea achipamentului adecvat pentru transport.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.