Ghidul Serviciilor
Columbo - Izolatii Termo Acustice, Sibiu
inapoi la firma 702 vizite
Poza Suber Tres date tehnice
Foto

Suber Tres este un produs ecologic, monocomponent, gata de utilizare, obtinut prin amestecul, în faza de elaborare si printr-un sofisticat ciclu de productie, de variate componente: granule de pluta, rasina acrilica, grasimi vegetale si apa. Aceste materiale, stabile în timp, sunt supuse unui proces de unire care nu altereaza caracteristicile lor, ci, dimpotriva, unele dintre ele sunt intensificate.In plus, se pot adauga importante proprietati si caracteristici daca se compara cu alte produse pe care le substituie, cum ar fi: elasticitate, flexibilitate si rezistenta mecanica, izolare termica si impermeabilitate.

FISA TEHNICA

TEMPERATURA DE APLICAREDE LA -5 PÂNÃ LA 45°CUSCARE LA CONTACTAPROX. 60 DE MINUTE (LA 20°)USCARE TOTALÃ24 – 48 DE ORE (STRAT DE 3/4 MM LA 20°C)GREUTATE SPECIFICÃ0,6 – 0,7 GR/cmcREZISTENTA LA TEMPERATURÃDE LA -40°C LA +200°CCONTRACTAREA VOLUMULUIAPROX. 8 %ADERENTA PE BETON ARMAT11,50 KG/cmpDILATARE ADMISÃINTRE 30 % SI 33%REZIDUU USCAT70 %RENTABILITATE1,8 KG/M PENTRU O GROSIME DE 3/3,5 mmIMPERMEABILITATE100 % IMPERMEABIL SI FÃRÃ FENOMENE DE CAPILARITATETRANSPIRATIETRANSPIRANT 75 %CONDUCTIBILITATE TERMICÃ0,034 KCAL/HM°CREACTIE LA FOCCLASA 1

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.