Ghidul Serviciilor
Comconstruct - Constructii Civile Si Industriale, Vaslui
inapoi la firma 655 vizite
Poza Constructii de depozite
Foto

In realizarea constructiilor de hale, spatii depozitare si spatiilor cu destinatia de birouri Comconstruct colaboreaza cu lideri consacrati pentru acest tip de lucrari, fiind unul dintre principalii furnizori al materialelor necesare realizari acestor tipuri de constructii, acest lucru reducand seminficativ executia si pretul total al constructiilor realizate prin societatea noastra.

Comconstruct este sinonim cu ani de experienta in constructii noi sau modificari ale halelor metalice pentru industrie si comert. Pana acum am realizat cu succes sute de proiecte si am convins proprietarii de cladiri si responsabilii de proiect cu expertiza, seriozitatea si calitatea serviciilor noastre.

Pentru constructia unui depozit putem realiza urmatoarele:

Partenerul dumneavoastra de incredere pentru cladiri industriale si depozite logisticeImplicarea timpurie in etapa de proiectare face posibila acordarea asistentei noastre specializate atat proprietarilor de cladiri cat si responsabililor de proiect. In acest mod, putem dezvolta impreuna solutia optima pentru proiectul halei.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.