Ghidul Serviciilor
Comconstruct - Constructii Civile Si Industriale, Vaslui
inapoi la firma 655 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Infiintata in 2002, Comconstruct realizeaza constructii industriale, constructii de cladiri administrative, depozite, constructii si reabilitare de infrastructura pentru transporturi (drumuri si poduri) si constructii civile.

Constructiile noastre industriale indeplinesc toate conditiile si va stam la dispozitie cu o experienta de 15 ani in domeniul constructiilor.

Suntem specializati in constructia cladirilor comerciale si administrative cat si structuri de orice complexitate iar in realizarea constructiilor de hale si spatii de depozitare colaboram cu lideri consacrati pentru acest tip de lucrari.

Executam lucrari de reabilitare a tunelurilor, podurilor, viaductelor auto si CFR, dar si a constructiilor industriale, fiind autorizati si pentru executia oricarui tip de constructie civila ce poate fi echipata cu instalatii functionale, retele de utilitati-servicii.

Construim vile, case de vacanta, cladiri administrative, spati comerciale, hale industriale si depozite, cladiri administrative si showroom-uri, pavaje (construim sisteme de canalizare si aductiuni cu apa complete).

Va oferim servicii de reabilitare si constructii de drumuri comunale, judetene, autostrazi, drumuri de acces, bulevarde, parcari, consolidari si terasamente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.