Ghidul Serviciilor
Comconstruct - Constructii Civile Si Industriale, Vaslui
inapoi la firma 655 vizite
Poza Servicii diverse
Foto
Foto

Elementele din beton decorativ ofera nelimitate posibilitati de design. Folosirea creativa a culorilor adauga un mare realism suprafetelor, permitandu-le imitarea oricarui alt material.

Solutia pe care v-o propunem se numeste Flex-c-ment. Sistemele de finisaj orizontal si vertical bazat pe mortare decorative cu calitati flexibile si-au demonstrat din plin calitatile si fiabilitatea in cei 50 ani de cand sunt folosite in SUA.

Acest sistem de materiale ca si betonul este unul dintre cele mai durabile materiale de constructii cunoscute de om, ceea ce il face ideal pentru pavaje, trotuare, parcari. Dupa fixarea finala, betonul decorativ obtine un echivalent superior pietrei si poate rezista decenii intregi fiind rezistent la inghet-dezghet si alti factori externi. Aderenta pe orice tip de material, semifabricat, polistiren, OSB, ghips-carton si chiar lemn ii da de asemenea unicitate acestui sistem, transformind-ul in solutia ideala pentru domeniul imobiliar si al constructiilor din lemn si semifabricate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.