Ghidul Serviciilor
Comconstruct - Constructii Civile Si Industriale, Vaslui
inapoi la firma 683 vizite
Poza Servicii diverse
Foto
Foto

Usi de garaj sectionale

Comoditatea si siguranta in utilizare, eleganta designului, incorporarea celor mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare precum si prezenta unei game largi de echipari optionale fac din usile sectionale MCA solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

 Usi de garaj tip rulou

Deschiderea si inchiderea usii de garaj tip rulou se face prin rularea covorului de lamele din aluminiu pe axul central. Posibilitatile multiple de aplicabilitate permit utilizarea acestora nu doar pentru inchiderea garajelor ci si a spatiilor comerciale sau industriale. Automatizari pentru usi de garaj WINGOKIT Pentru usi de garaj sectionale pana la 8,75mp. Consum in functionare: 150 W. Protectie termica la 140grC. Functionare: 30%. Temperatura de functionare: -20grC /+70grC. Tensiunea de alimentare: 230V, 50Hz. Usi sectionale industriale

Usile sectionale industriale sunt solutii ideale pentru inchiderea spatiilor industriale in situatii constructive specifice. Dimensionarea personalizata si folosirea componentelor speciale permit aplicatii tehnice variate in conditii de utilizare intensa.

Tot pentru uz industrial va mai oferim :

Usi tip rulou industriale

Usi cu ridicare rapida

Usi armonice

Usi culisante

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.