Ghidul Serviciilor
Cominstal Group Ilfov - Echipamente De Climatizare-Ventilatie
inapoi la firma 2325 vizite
Poza Echipamente industriale
Foto

Panouri radiante marca SBM

Incălzirea ceramică incălzeste solul, utilajele si oamenii. Transmiterea căldurii prin radiatie nu supraîncălzeste partea superioară a cladirii; consumul de combustibil este redus la maxim. La încălzirea cu panouri radiante nu există nicio componentă mecanică in mişcare. Sistemul este silenţios, nu creează curenţi de praf sau de aer. Acest tip de incălzire prin panouri radiante reduce consumul de gaz cu 30% pâna la 40%. Contribuie la reducerea poluării cu gaze, cu efect de seră.

Arderea gazelor pe plăcile ceramice, cu o temperatură ridicată, este completă. Calitatea aerului din incintă este perfect menţinută, fără necesitatea racordării panourilor radiante ceramice la exterior (norma EN 13410). Radianţii SBM sunt încadraţi în cea mai bună categorie din punct de vedere al protecţiei mediului – clasa 4 . Conţinutul de oxizi de azot în produsele de combustie Nox< 25 mg/kWh este net inferior valorii impuse de normele europene Nox< 260 mg/kWh.

Panourile radiante ceramice SBM au dreptul de a purta sigla , SBM a obţinut certificarea sistemului său de calitate ISO 9002 în februarie 1995.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.