Ghidul Serviciilor
Compania De Consultanta Si Audit
inapoi la firma 1368 vizite
Poza Implementare sisteme de management ISO
Foto

Evaluarea riscurilor in cadrul Sistemelor de Management al Sigurantei Alimentului SR EN ISO 22000:2005 Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului

Standardul SR EN ISO 22000:2005 specifica cerintele pentru asigurarea sigurantei alimentelor unde organizatia:

Legislatia europeana si internationala privind productia de alimente prevede aplicarea în toate unitatile implicate în productia, transportul, depozitarea si servirea alimentelor, a principiilor unui sistem de asigurare a calitatii igienice bazat pe evaluarea si prevenirea riscurilor, deci a unui sistem HACCP. Aceste norme se adreseaza în principiu întreprinderilor care produc si comercializeaza produse alimentare si echipamente pentru industria alimentara (ex. societati producatoare de alimente, de distributie si comercializare a produselor alimentare, societati gastronomice, cantine si furnizorii acestora, inclusiv cei de ambalaje).

 

HACCP reprezinta o abordare preventiva a controlului alimentelor care, aplicata in toate fazele lantului alimentar, identifica si controleaza pericolele de transmitere a bolii de la aliment la om prin:

 

Beneficiile implementarii unui astfel de sistem sunt:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.