Ghidul Serviciilor
Con-A - Constructii Civile Si Industriale, Selimbar / Sibiu
inapoi la firma 2990 vizite
Poza Activitati sociale
Foto

Fundatia CON-A isi propune sa continue, in acelasi stil profesionist, efortul Grupului CON-A in latura sociala a comunitatii.

Ne propunem sa sprijinim copiii din medii defavorizate prin programe sociale specifice.

De asemenea, dorim sa venim in sprijinul elevilor si studentilor cu capacitate intelectuala remarcabila prin intermediul unui program de burse.

Totodata, dorim sa ajutam tinerii defavorizati din mediul rural prin programe de orientare profesionala.

Dorim sa contribuim la imbunatatirea traiului copiilor cu posibilitati materiale reduse prin actiuni de colaborare cu institutii de prestigiu.

De asemenea, dorim sa materializam legatura dintre teorie si practica prin programe de colaborare cu scoli profesionale, licee si facultati de profil – domeniul constructii.

Dorim sa colaboram cu mijloacele de comunicare in masa pentru o informare clara, prompta si obiectiva a oamenilor.

Nu in ultimul rand, dorim sa mentinem relatii stranse de colaborare si de ajutor reciproc cu voluntarii, cu investitorii si cu persoanele sau organizatiile care ar putea sprijini functionarea Fundatiei CON-A.

Echipa Fundatiei CON-A este ghidata permanent spre comunicare deschisa, inovare, perfectionare, flexibilitate, corectitudine, perseverenta, toleranta si solidaritate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.