Ghidul Serviciilor
Pensiunea Conacul Domnitei*** - Jud. Suceava
inapoi la firma 1379 vizite
Poza Despre noi
Foto

În această zonă feerică a Voroneţului, întipărită cu un lirism nuanţat de istorie şi legendă, vacanţele prezentului petrecute la Conacul Domniţei vă vor face să simţiţi clipe veşnice de armonie tradiţională bucovineană.

Această pensiune din Bucovina vă atrage cu un foişor rustic, numai bun pentru relaxare în zilele însorite ale verii. Aşezat in inima munţilor, acesta este locul în care vă puteţi bucura de prospeţimea naturii, de aerul pur al pădurilor mirobolante şi de aroma fină a fragedelor fire de iarba. Îmbinarea idilica de senzaţii olfactive şi senzoriale este reliefată de terasa conacului, împrejmuită de arbori şi de minunate flori care nuanţează pitorescul livezilor şi grădinilor voroneţene.

Conacul Domniţei este construit într-un stil tradiţional, cu elemente de decor popular, care sa va poată face să retrăiţi clipe de neuitat din zilele în care cea mai bună masă era servită lângă soba din odaia bunicii. Acest loc de cazare din Bucovina dispune de un spaţiu confortabil şi odihnitor care vă poate face să uitaţi de probleme, conducându-vă către o lume armonioasă a basmului. În ambientul plăcut şi rafinat al restaurantului vă puteţi satisface toate dorinţele culinare, savurând bucate gustoase, gătite după reţete tradiţionale. Camerele mari şi pline de prospeţime vă vor crea de asemenea impresia trăirii unei poveşti bucolice.

Atmosfera pastorală este întregită de livada care impresionează prin naturaleţe şi minunăţie şi în care vă puteţi bucura de momente unice de linişte interioară. Contrastul oferit de albastrul pur al cerului şi de verdele aprins al falnicilor munţi conturează întregul aspect al Conacului Domniţei care vă aşteaptă să trăiţi experienţe de neuitat în acest colţ desprins din rai.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.