Ghidul Serviciilor
Concelex - Antreprenoriat Constructii, Bucuresti
inapoi la firma 316 vizite
Poza Constructii domeniul energetic
Foto

Când vine vorba de lucrari în domeniul energetic, aducem infrastructura de generare de energie în secolul 21 pentru turnuri de racire, facilitati în domeniul nuclear sau statii de electroliza, întotdeauna cu aceeasi atentie la detalii.

Având cei mai mari furnizori de energie din tara si Compania Nationala Nucleara ca parteneri si clienti, si fiind constructorul singurului turn hiperbolic de racire nou ridicat în România în ultimii 30 de ani, suntem angajati în proiecte energetice în toata România, valorificând activele de top ale companiei: servicii de inginerie, forta de munca specializata, lucrari de executie de înalta calitate, maxima atentie la detalii. Analizam fiecare detaliu al unui proiect, stabilim obiective si prioritati clare, gestionam si supraveghem cu atentie procesul si identificam si rezolvam problemele în cel mai scurt timp posibil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.