Ghidul Serviciilor
Conelectro Service, Proiectare Si Montaj Instalatii Electrice - Bucuresti
inapoi la firma 261 vizite
Poza Servicii Laboratoare PRAM
Foto

SC CONELECTRO SERVICE SRL  dispune de doua laboratoare mobile propriu de încercări și verificări ale instalațiilor electrice  de gradul II – PRAM, complet echipate și autorizate (nr. 1869 / 07.09.2009) de Inspectoratul de Stat în Construcții conform anexei nr.1 pentru profilul Instalații și Aparataj Electric, cu 48 de încercări autorizate.

a.Operatii defectoscopie cablu MT si JT

1. Depistari defecte cabluri:

2.Perforare

3.Incercare la PIF

b. Operatii de măsurare periodice la instalațiile de legare la pământ și paratrasnetului (prize de pământ), continuității, verificări ale rezistentei de izolație

Testele și verificările PRAM se realizează cu scopul de a :

Inspecția și testarea periodică a instalațiilor electrice din dotarea unui imobil este necesară și obligatorie, conform legislației din domeniu și are drept scop menținerea în stare corespunzătoare a echipamentelor și instalațiilor electrice pentru evitarea accidentelor nedorite.

 

c. Incercări și verificări instalații electrice de MT si JT, posturi de transformare , TG JT

In urma acestor masuratori / verificari , se emit buletine de verificare care va sunt necesare la controalele effectuate de catre inspectorii Protectiei Muncii , inspectori protectiei consumatorului si PSI.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.