Ghidul Serviciilor
Confidential Erotic Masaj
inapoi la firma 5417 vizite
Poza Ambianta
Pret: 120 RON
Foto
Foto
Foto
Foto

Salonul de masaj erotic Confidential creeaza o ambianta exotica , imbinand parfumul si lumina camerei, creand mister, unde senzatia si placerea se vor amplifica.Masajul nostru are un efect indescriptibil : atinge, relaxeaza, seduce si magnetizeaza.,,M-am simtit in intregime relaxat si am ramas in aceasta starepana cand ...

Camera Orientala - Beneficiezi de un masaj oriental, masaj energetic, rafinat. Atingerile sunt tandre si fine pe corpul nud. Ai parte de un erotism aparte, o experienta cu totul si cu totul deosebita. Camera este decorate in stil oriental, oferindu-ti relaxarea dorita.Lasa-te condus de maseuzele noastre.

Camera Romana - Locul unde ar trebui sa fii.Daca este prima data cand vii la noi, iti recomandam sa incerci Camera Romana. Nu vei regreta! Maseuzele noastre iti vor oferi senzatii si mister de neuitat, intr-o ambianta de nedescris. Bucura-te de viata alaturi de noi!Masajul este una dintre cele mai vechi terapii naturiste. El contribuie la sanatatea fizica si emotionala si in functie de miscarile practicante, poate stimula si relaxa muschii, imbunatati circulatia si favoriza vindecarea unor mari varietati de suferinte.

Viziteaza-ne cu 2 prieteni si veti avea reducere de 15%la sedinta de masaj erotic (fiecare dintre voi).Saptamana aceasta reduceri de 50% pentru cupluri ! Vino impreuna cu partenara ta, si veti beneficia deexperinta erotica a maseuzelor noastre si o sedintade masaj erotic !!!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.