Ghidul Serviciilor
Confidential Erotic Masaj
inapoi la firma 5416 vizite
Poza Salon Art Confidential
Foto
Foto

Serviciile salonului CONFIDENTIAL Salon Masaj Bucuresti au fost create pentru a inlatura stresul, frustrarile si complexele beneficiarilor, eliberand energiile acumulate si conducand la rezolvarea conflictelor interne care afecteaza sexualitatea si relatiile in general.

Echipa Confidential MASAJ EROTIC este formata din 10 maseuze experte in arta masajului erotic, a caror frumusete incanta privirile iar calitatile profesionale va incanta trupul. Pe parcursul existentei salonului, experienta ne-a invatzat sa concepem serviciile ca pe un ansamblu alcatuit din ceea ce va place, ceea ce aveti nevoie si ceea ce va doriti.

Salonul Confidential -j va propune o ora de evadare din cotidian intr-o lume senzationala incat pare ireala. Esti invitatul nostru intr-una din locatiile din Piata Romana, unde te bucuri de o sedinta de masaj erotic complet. Gama de servicii cuprinde masajul de relaxare, body masaj, masajul sensual, masajul erotic, extasy masaj erotic, masajul erotic body double si masajul erotic pentru cupluri. Relaxarea este totala , atmosfera calda si primitoare. Barul nostru va sta la dispozitie, dar ambianta imbatatoare o creeaza fetele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.