Ghidul Serviciilor
Confort Electric - Realizare, Proiectare, Reparatii Instalatii Electrice Bucuresti
inapoi la firma 364 vizite
Poza Servicii pentru instalatii electrice
Foto

Servicii pentru instalatii electrice, panouri fotovoltaice, statii de incarcare vehicule

Exista mai multe avantaje pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vrei sa cumperi o statie de incarcat pentru vehicule electrice. Incepem acest ghid de cumparaturi prin a-ti prezenta ce iti poate oferi cea mai buna astfel de statie de incarcat.

Economie

Daca obisnuiesti ca incarci vehiculul electric la o statie de incarcare publica, ai putea simti un efort financiar la un moment dat. Unele astfel de statii sunt gratuite, in timp ce altele nu.

In plus, acestea nu sunt foarte prezente deocamdata in Romania. Daca instalezi o statie de incarcat acasa, vei putea incarca pentru mai putini bani.

Este convenabil>

Poate fi incomod sa cauti mereu statii de incarcare in apropiere care sa fie si libere atunci cand ai nevoie. Este mult mai convenabil sa ai propria statie de incarcare acasa. Astfel poti pune masina

la incarcat cat timp tu iti vezi de sarcinile zilnice in continuare.

Poti selecta sursa de electricitate

Daca esti una dintre persoanele care au ales un vehicul electric din dorinta de a avea o mai mare grija pentru mediul inconjurator, atunci faptul de a avea propria statie de incarcat este in avantajul tau. Asta pentru ca poti selecta sursa curentului.

Astfel, daca ai panouri solare, poti face in asa fel incat energia electrica sa fie procurata dintr-o sursa alternativa care este prietenoasa cu mediul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.