Ghidul Serviciilor
Conforter - Magazin Online Lenjerii De Pat
inapoi la firma 380 vizite
Poza Huse/Protectii saltea
Pret: 99,99 RON
Foto

Set 3 Husa cu elastic tip cearceaf pentru saltea, 3CP180R 100% Bumbac, Roz, 180x200x24cm

Set 3 Husa cu elastic tip cearceaf pentru saltea 3CP180R, 100% Bumbac, Alb, 180x200x24cm se fixeaza pe saltea si îmbraca perfect salteaua, atât pe fata cât si laterale, având elastic de jur împrejur. Astfel, cearceaful ramâne toata noaptea perfect întins pe pat.

Compozitia textila: 100% bumbac (tricot), densitate 120gr./m2.

Tip material: Tricot

Compozitia materialului: 100% Bumbac

Beneficii:

Am ales cele mai frumoase modele de Cearceaf cu elastic tip husa pentru saltea din bumbac la un pret accesibil tuturor. Noul Set 3 Husa cu elastic tip cearceaf pentru saltea de 180×200 cm este cadoul ideal pentru cei dragi dar si o necesitate în dormitorul tau. Magazinul online Conforter oferta o oferta corecta si o gama variata de produse, pentru gustul fiecaruia. Designul elegant si calitatea materialului  fac ca aceasta sa fie o alegere perfecta. Set 3 Husa cu elastic tip cearceaf pentru saltea de 180×200 cm este ideal pentru dormitoarele persoanelor dragi, copii si adulti deopotriva. Acesta iti ofera un somn placut si linistit. 

Ofera culoare dormitorului tau si mai ales îmbraca-ti somnul cu delicatetea si rafinamentul Set 3 Husa cu elastic tip cearceaf pentru saltea oferit de Conforter!

Întretinere

Nota

Datorita luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot capata nuante diferite. De asemenea, nuantele pot diferi de la un calculator la altul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.