Ghidul Serviciilor
Conforter - Magazin Online Lenjerii De Pat
inapoi la firma 380 vizite
Poza Lenjerii lux
Pret: 129 RON
Foto

Lenjerie 3 piese Damasc 100% bumbac DT11 mov

Lenjerie 3 piese Damasc 100% bumbac DT11 mov.  Lenjerie de pat premium, de cea mai buna calitate din damasc satinat, speciala pentru necesitatile hotelurilor si pensiunilor. Acest set Lenjerie Damasc 100% bumbac DT11, a fost conceput de Conforter dupa stilul occidental, avand avantaje evidente pentru ergonomia si confortul patului matrimonial. Enumeram: pretul extrem de avanjatos, materiale 100% naturale, durabile si rezistente la multe spalari, iar cearceaful de pat cu elastic se comanda separat in categoria huse de pat.

Cotinut set si dimensiuni

Setul este compus din:

Recomandari Lenjerie 3 piese Damasc 100% bumbac DT11 mov

Tesatura

Lenjerie de pat dublu din damasc linear (tesatura din fabrica, nu imprimata), confectionata din bumbac 100%, cu 4 piese, folosita cel mai mult în regimul hotelier, datorita simplitatii si calitatii extraordinare, ce are un aspect usor lucios pentru o nota de eleganta si rafinament. Damascul este recunoscut pentru rezistenta sa în timp la nenumarate spalari, pastrandu-si aspectul.Lenjeria de pat damasc imperial are compozitia textila 100% bumbac, densitate de la 120 la 160gr./m2 , fir mercerizat, legatura tip satin. Tesatura folosita în confectionarea acestor lenjerii este testata la ’Centrul de Cercetari pentru Calitatea Produselor Textile ‚’’ SC  LACECA  SA laborator acreditat RENAR ROMANIA  având raportul de încercare nr.1130 cu urmatoarele caracteristici si rezultate: compozitia fibroasa SR ISO 1833-95 UM.% 100 bumbac, greutate SR EN 12127/03 G/M2 120, piling  SR EN ISO 12945-2/02 rezultat obtinut cu nota maxima 5, rezistenta vopsirii la spalare casnica si industriala nota maxima 5, gramaj de 125-145gr/mp.

Echipeaza-ti dormitorul cu o lenjerie fina ca cea a hotelurilor de 5 stele! Ofera-ti clipe de rasfat la tine acasa!

Ambalaj: Lenjeria este ambalata în husa de plastic, transparenta ce poate fi folosita si pentru pastrarea ei.Compozitie: 100% BUMBACTara de origine: Romania

Intretinere Lenjerie 3 piese Damasc 100% bumbac DT11

Nota

Datorita luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot capata nuante diferite. De asemenea, nuantele pot diferi de la un calculator la altul.

Calitate garantata

Garantam ca acest produs este original si compania noastra este autorizata sa comercializeze acest produs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.