Ghidul Serviciilor
Conforter - Magazin Online Lenjerii De Pat
inapoi la firma 374 vizite
Poza Pilote/Perne
Pret: 179 RON
Foto

Pilota cu fleece TAC polar PFP01 Aryan Roz

Am ales cele mai frumoase modele de Pilota cu fleece TAC polar PFP01 Aryan Roz la un pret accesibil tuturor. Pilota polar TAC polar 195×215 cm prezinta pe partea inferioara polar, material foarte placut la atingere si calduros. Noua Pilota cu fleece TAC polar este cadoul ideal pentru cei dragi dar si o necesitate în dormitorul tau. .Va oferim o gama variata de produse, pentru gustul si bugetul fiecaruia. Designul elegant si calitatea materialului  fac ca aceasta sa fie o alegere perfecta. 

Procedeul de fabricatie face ca aceasta pilota sa fie atât confortabila, cât si calduroasa în acelasi timp – suntem siguri ca va fi si pe placul tau. Aceasta iti ofera un somn placut si linistit. 

Ofera culoare dormitorului tau si mai ales îmbraca-ti somnul cu delicatetea si rafinamentul pilotei cu fleece TAC polar oferite de Conforter!

Compozitie

Dimensiuni Pilota cu fleece TAC polar PFP01 Aryan Roz

Întretinere

Nota

Datorita luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot capata nuante diferite. De asemenea, nuantele pot diferi de la un calculator la altul.

Calitate garantata

Garantam ca acest produs este original si compania este autorizata sa comercializeze acest produs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.