Ghidul Serviciilor
Conforter - Magazin Online Lenjerii De Pat
inapoi la firma 380 vizite
Poza Produse Horeca
Pret: 149 RON
Foto

Lenjerie hoteliera damasc linear 1052 ROGER, alba, doua persoane, DR02

Lenjerie hoteliera damasc linear 1052 ROGER, alba, doua persoane. Lenjerie de pat premium, de cea mai buna calitate din damasc satinat, speciala pentru necesitatile hotelurilor si pensiunilor. Am ales cele mai frumoase modele de Lenjerii Lenjerie Damasc la un pret accesibil tuturor.Lenjerie de pat dublu din damasc linear(tesatura din fabrica, nu imprimata), cu 4 piese, folosita cel mai mult în regimul hotelier, datorita simplitatii si calitatii extraordinare, ce are un aspect usor lucios pentru o nota de eleganta si rafinament. Damascul este recunoscut pentru rezistenta sa în timp la nenumarate spalari, pastrandu-si aspectul.Lenjeria de pat damasc imperial are compozitia textila 80% bumbac, densitate de la 170 gr/m2 , 300TC, fir mercerizat, sanforizat, legatura tip satin. Are tratament anti-sifonare.

Echipeaza-ti dormitorul cu o lenjerie fina ca cea a hotelurilor de 5 stele! Ofera-ti clipe de rasfat la tine acasa!

Ambalaj: Lenjeria este ambalata în husa de plastic, transparenta ce poate fi folosita si pentru pastrarea ei.Tara de origine: Romania

Dimensiuni Lenjerie hoteliera damasc linear 1052 ROGER, doua persoane

Intretinere

Nota

Datorita luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot capata nuante diferite. De asemenea, nuantele pot diferi de la un calculator la altul.

Calitate garantata

Garantam ca acest produs este original si compania este autorizata sa comercializeze acest produs. Daca  intampinati nemultumiri in utilizarea acestor lenjerii  (ex.decolorare, modificari dimensionale la spalat, cusaturi etc.) în termen de 100 zile, fabricantul se angajeaza sa va schimbe produsul  achizitionat din aceasta categorie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.