Ghidul Serviciilor
Conforter - Magazin Online Lenjerii De Pat
inapoi la firma 380 vizite
Poza Produse Horeca
Pret: 85 RON
Foto

Prosoape greek border economy pack bumbac PRC45 (4 prosoape) – albastru deschis

Prosoapele de baie realizate din  bumbac 100% sunt în top preferintelor românilor. Daca înca nu le-ai folosit, iata câteva motive pentru care ar trebui sa o faci.

Indiferent daca ai o piele sensibila sau nu, prosoapele din bumbac sunt cea mai buna alegere. Datorita acestui material de înalta calitate, în urma stergerii pielea nu se va irita sau coji (descuama). Datorita acestor doua motive, prosoapele sunt ideale si pentru bebelusi.

Te-ai saturat de prosoapele aspre, care zârgie pielea? Daca raspunul tau este afirmativ, sfatul meu este sa încerci un prosop din bumbac. Acest material este moale, pufos si placut la atingere.

Prosopul de baie are dublu rol: estetic ( înfrumuseteaza placut baia) dar si functional ( steregerea blânda a pielii dupa dus sau baie).

Prosopul de baie trebuie sa absoarbe rapid si eficient apa, iar bumbacul are aceasta calitate.

Fara îndoiala, bumbacul este cel mai calitativ si rezistent material. Poate fi spalat fara probleme la temperaturi înalte.

Pachetul contine:

Densitate 500gr.m2

Fir 20/2 dublu

Compozitie: 100%bumbac

Mod intretinere:

Nota

Datorita luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot capata nuante diferite. De asemenea, nuantele pot diferi de la un calculator la altul.

Calitate garantata

Garantam ca acest produs este original si compania este autorizata sa comercializeze acest produs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.