Ghidul Serviciilor
Confortmax- Lenjerii De Pat, Pilote, Paturi, Perdele, Draperii, Bucuresti
inapoi la firma 605 vizite
Poza Paturi copii
Pret: 37,5 RON
Foto
Foto

25,00 Lei

Paturicile polar cu personajele preferate din lumea Disney au fost create pentru a satisface nevoile celor mai tinere audiente. Acestea sunt folosite pe scara larga, în functie de anotimpul anului. În zilele mai reci sunt ideale ca o acoperire suplimentara în timpul somnului si într-o plimbare cu caruciorul, în cele mai calde pot înlocui lenjeria de pat, daca este necesar pot actiona ca o patura de plaja.

Ce determina atractivitatea paturilor polar pentru copii? Ele sunt confectionate din tricotaje confortabile (100% poliester), ceea ce va permite sa va mentineti cald chiar si în conditii meteorologice extreme. Materialul este neobisnuit de luminos, moale si foarte placut la atingere. Structura interna a materialului permite corpului sa respire liber, protejând în acelasi timp împotriva racirii, iar transpiratia asociata cu miscarea este drenata în afara materialului.Dimensiune: 120x150cm
Compozitie: 100%polyester

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.