HACCP este o metoda de mentinere sub control a calitatii igienice a produselor alimentare, un mijloc eficient de garantare a sigurantei produselor, permitând asigurarea totala împotriva contaminarii si pericolelor chimice care ar putea cauza îmbolnavirea consumatorilor.
HACCP (Analiza Pericolelor si Puncte Critice de Control) este o metoda de lucru si nu un standard. Baza acestei metode o reprezinta implicarea personala.
Aceasta metoda va va permite sa evaluati riscurile, sa analizati frecventa si gravitatea acestora (evaluarea riscurilor alimentare), si sa implementati masuri preventive pentru controlul acestora, pentru a asigura clientilor dumneavoastra produse alimentare sigure!
Consaltis Consultanta si Audit va ofera servicii complete de consiliere în vederea implementarii si mentinerii unui sistem de siguranta alimentului bazat pe principiile HACCP si a standardului ISO 22000. De asemenea, va putem asista în timpul controalelor din partea DSVSA sau la obtinerea diverselor autorizatii necesare.
Serviciile noastre sunt oferite sub forma punctuala sau pe baza unor abonamente lunare/trimestriale/semestriale la preturi accesibile.