Ghidul Serviciilor
Consitrans Inginerie Civila, Proiectare Si Consultanta Bucuresti
inapoi la firma 944 vizite
Poza Inginerie civila,proiectare,consultanta
Foto

Una dintre cele mai renumite si solide companii de inginerie civila, proiectare si consultanta din România, Consitrans este specializata în solutii integrate si multidisciplinare în sectorul infrastructurii românesti.

Pentru mai bine de un sfert de secol am ajutat la transformarea calatoriilor si a comertului prin capacitatea noastra de a performa în domeniul tehnic chiar si în conditii dificile.

Inginerii nostri, proiectanti si consultanti în managementul constructiilor sunt mobilizati pentru a raspunde provocarilor clientilor nostri cu noi analize si solutii adaptate, pe termen lung.

Scopul nostru este de a mentine un rol în desfasurarea eficienta a programelor Uniunii Europene, viziunea noastra sustinând dezvoltarea infrastructurii de transport ca un catalizator pentru activarea cresterii economice pe termen lung în România.

Prin adoptarea unor standarde de calitate rigurose în activitatea pe care o desfasuram în cadrul diferitelor comunitati si areale, suntem mândri sa contribuim la dezvoltarea durabila si cresterea calitatii vietii în zonele respective.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.