Ghidul Serviciilor
Consolight - Materiale Si Echipamente Electrice, Sisteme Fotovoltaice
inapoi la firma 6 vizite
Poza Sistem structura pentru panourile fotovoltaice
Foto

Structurile pentru panourile fotovoltaice reprezinta suporturile cu ajutorul carora se monteaza panourile fotovoltaice. Sunt elementele cele mai importante care fixeaza sistemele fotovoltaice la sol sau pe acoperisuri înclinate.

Structurile pentru panourile fotovoltaice sunt fabricate din materiale care nu ruginesc si nu se deformeaza la schimbarile de temperatura.

Consotech comercializeaza structuri din aluminiu care rezista la toate tipurile de schimbari climatice, la temperaturi ridicate sau înghet, la vânt, ploaie, etc.

Structura joaca un rol foarte important în fixarea panourilor fotovoltaice.

Instalarea corecta a structurii, componentele profesionale folosite, dar mai ales unghiul de înclinare al panourilor duc la o performanta maxima în colectarea energiei solare.

Un sistem fotovoltaic instalat corect duce la cele mai bune rezultate.

Consotech va livreaza imediat structuri fotovoltaice pentru acoperisuri înclinate, iar structurile fotovoltaice la sol vi le punem la dispozitie într-un timp foarte scurt.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.