Ghidul Serviciilor
Consolight - Materiale Si Echipamente Electrice, Sisteme Fotovoltaice
inapoi la firma 6 vizite
Poza Tablouri electrice
Foto
Foto
  Comercializare tablouri electrice

Exista o paleta larga de specificatii tehnice si norme internationale cu privire la producerea si comercializarea de tablouri electrice. Consolight colaboreaza cu parteneri de încredere în aceasta directie pentru a oferi clientilor standarde ridicate de calitate si posibilitatea de personalizare.

  Consultanta în tablouri electrice

Pentru ca oferim clientilor produse si servicii integrate, suntem experti în furnizarea celor mai aplicate sfaturi în materie de tablouri electrice. Vom analiza îndeaproape nevoile clientului pentru a identifica solutia oportuna, care maximizeaza avantajele.

  Certificari tablouri electrice

Normele de siguranta privind tablourile electrice au implicatii nationale, europene, dar si internationale. Companiile care produc aceste echipamente sunt leaderi de top pe piata,  acreditati si într-o continua cursa de tehnologizare.

  Instalare tablouri electrice

În vederea gestionarii acestui tip de serviciu, compania Consolight urmeaza îndeaproape câtiva pasi specifici, de la evaluarea nevoilor si achizitia propriu-zisa pâna la testarea si punerea în functiune. Resursa umana trimisa pe teren care efectueaza astfel de lucrari este specializata în aria de munca, acreditata de institutiile nationale competente.

  Mentenanta tablourilor electrice

Functionarea sigura si conforma a unui astfel de echipament este vitala pentru consumator. Realizam servicii de mentenanta atât constant, cât si la cererea clientului sau beneficiarului, în functie de componentele defecte.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.