Ghidul Serviciilor
Constantin Mutari - Mutari Mobila, Bucuresti
inapoi la firma 108 vizite
Poza Transport mobila si bagaje
Foto

Sa transportati mobila si bagajele dintr-o locuinta in alta nu este o sarcina usoara.

Aveti nevoie de oameni care sa care mobila si masina in care sa incapa mobila, electrocasnicele si bagajele in siguranta.

Pentru ca, orice obiect ati avea de mutat, fie ca este doar o canapea, o comoda sau un fotoliu, ele trebuiesc carate din casa in masina si din masina in noua locatie.

Iar cu asta va putem ajuta noi.

Avem oameni cu experienta care stiu cum sa manipuleze mobila si bagajele dumnevoatra in asa fel incat sa ajunga in siguranta la destinatie.

Dumneavoastra nu trebuie decat sa aveti totul pregatit de mutare .

Sa aveti bagajele impachetate in sacii si cutii , iar mobila grea si voluminoasa demontata sa poata fi carata cu usurinta.

Nu trebuie sa demontati decat obiectele mari de mobilier cum sunt dulapurile cu mai mult de 2 usi, dressing-urile sau paturile.

Obiectele care ies din casa si pot fi carate de doua persoane nu trebuiesc demontate.

Daca nu va descurcati cu demontarea si remontarea mobilerului, ne puteti solicita noua sa facem asta pentru dumnevoastra.

Avem noi tamplari cu experienta care stiu sa demonteze si sa remonteze in mod profesional orice piesa de mobilier.

De asemenea, va putem oferi si servicii de impachetare haine, carti si vesela in cutii si saci .

In felul acesta veti avea mai mult timp la dispozitie sa va ocupati de alte activitati mult mai importante iar mutarea va fi mai putin obositoare .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.