Ghidul Serviciilor
Betania Construct
inapoi la firma 258 vizite
Poza Sisteme de scurgere ( drenaj)
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

    Sistemul pluvial RAIKO® este un sistem de scurgeri complet, ideal pentru orice acoperis. Experienta vasta dublata de foarte stransa colaborare cu clientii si distribuitorii nostri a stat la baza conceperii si construirii elementelor acestui sistem modern.

Solutiile tehnologice aplicate la fiecare dintre elementele sistemului  pluvial RAIKO®, chiar si cele mai mici dintre acestea, sunt rezultatul unor cercetari indelungate si a unei selectii de idei optime, al caror rezultat unic si original este protejat de patentele si brevetele obtinute.

RAIKO® este un sistem de scurgere unic, foarte usor de montata, adaptabil in orice climat si pentru orice obiectiv, un sistem ale carui caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri.

Sistemul pluvial RAIKO® este disponibil in trei grupe dimensionale: 100/75 mm, 125/90 mm, 150/100 mm si in 4 variante coloristice.

 

  

 Dimensiunile si variantele coloristice oferite dau posibilitatea realizarii unor combinatii individuale care sa fie cat mai potrivite cu aspectul si sa se asorteze culorii acoperisurilor si al fatadelor cladirilor sau al contructiilor si halelor industriale.

Producerea elementelor sistemului RAIKO® se bazeaza pe tehnologia suedeza, intruci foloseste otelul suedez de cea mai buna calitate (0.6 mm), zincat pe ambele parti (275 g/m²) si acoperit cu plastisol (2 x 100 µm).

Cele opt straturi care acopera si protejaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse.

Aceste este motivul pentru care sistemul pluvial RAIKO® ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp si singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.