Ghidul Serviciilor
Proiectim Construct - Constructii, Insalatii, Amenajari, Timisoara
inapoi la firma 212 vizite
Poza Incalzirea prin perete
Foto

Tevile panourilor de incalzire prin perete pot fi montate in interiorul sau la fata elementelor de constructii, de preferat pe peretii exteriori si sub ferestre. Temperatura suprafetei incalzitoare poate atinge valori de 70°C, fara a crea disconfort.

Se pot folosi serpentine cu teava din otel avand diametrul de 1/2 sau 3/4″, ingropate intro placa din beton cu grosimea de 50…60 mm, in spatele careia se monteaza un strat corespunzator de izolatie termica. Acelasi tip de panou poate fi montat si in fata peretelui.

De asemenea se executa panouri radiante din metal formate dintr-o serpentina cu teava din otel, prinsa pe o placa metalica cu grosimea de 1…1,5 mm.

Aceste panouri se monteaza aparent la fata peretelui, asigurandu-se, de asemenea, o izolatie termica corespunzatoare.

Unele tipuri de panouri au doua suprafete de cedare a caldurii, adica au serpentine montate intre cele doua placi metalice. In acest caz panoul poate fi montat in fata peretelui, ca un radiator.

Panourile radiante din beton sau metalice se monteaza pana la 1500 mm de la pardoseala, in fata peretelui sau in nise special amenajate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.