Ghidul Serviciilor
Constructii Bihor, Oradea - Constructii Civile Si Industriale
inapoi la firma 588 vizite
Poza Portofoliu
Foto

Când ajungem acasa, fiecare dintre noi dorim sa ne relaxam. În confortul casei tale din Victoria Rezidential - Oradea iti garantam ca asa se va întâmpla. Te vei simti în siguranta într-o constructie solida cu finisaje interioare si exterioare de cea mai buna calitate, bucurându-te zi de zi de alegerea facuta: spatii verzi, arhitectura nonconformista, design contemporan.

Misiunea noastra este de a aduce un plus de valoare în viata clientilor nostri prin calitatea, confortul si utilitatea locuintelor pe care le construim.

Noul proiect VICTORIA REZIDENTIAL - ORADEA este amplasat într-o zona rezidentiala complet noua, în apropiere de McDonald's Nufarul.Situat la intersectia strazilor "Ciheiului" cu "Liszt Ferenc", aproape de zone comerciale, market-uri, cafenele sau restaurante tip fast-food, proiectul ofera pe lânga pozitionarea excelenta si cai de acces multiple si rapide.Noul proiect rezidential vine cu o serie de inovatii în materie de spatiu locativ cum sunt de exemplu: apartamentele moderne si spatioase, cu o viziune noua si o functionalitate excelenta. De asemenea, apartamentele din complexul rezidential îndeplinesc normele prevazute de Legea 114/1996, cu privire la suprafetele minime construite astfel:

Detalii tehnice:

  plan parter plan nivel I-VI plan nivel VII plan nivel VIII plan nivel IX

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.