Ghidul Serviciilor
Constructii Bihor, Oradea - Constructii Civile Si Industriale
inapoi la firma 572 vizite
Poza Productie si vanzare betoane
Foto

Activitatea de productie betoane, mortare si prefabricate din beton simplu si armat.

Sediul statiei de betoane Nicolina se gaseste în Oradea, str. Uzinelor Nr.3 (în zona industriala între Fabrica de zahar si UAMT).

Societatea este dotata cu utilajele tehnologice specifice cu performante de vârf în domeniu, care asigura realizarea produselor la indici calitativi superiori. Statie moderna LIEBHERR import Germania cu o capacitate de 100mc/ora, retete, dozare cântarire computerizata, generare de rapoarte si grafice. Se utilizeaza aditivi de ultima generatie pentru obtinerea de marci si calitati superioare de betoane în stare proaspata. La spalarea statiei si a transportoarelor, colectarea apelor uzate se face în bazine speciale si filtrarea lor se face cu respectarea normelor ecologice si de protectie a mediului înconjurator.

SC Constructii Bihor SA ofera prin statia de betoane Nicolina si Abram preturi deosebit de atractive si competitive. Programul de functionare al statiilor este deosebit de flexibil în functie de necesitatile beneficarilor si cumparatorilor. Pentru clientii fideli sau la cantitati mari de betoane comandate se încheie contracte si se acorda bonusuri, discounturi si reduceri substantiale.

Pentru detalii legate de preturi si cantitati, va rugam sa ne scrieti AICI

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.