Ghidul Serviciilor
Constructii Bihor, Oradea - Constructii Civile Si Industriale
inapoi la firma 588 vizite
Poza Vanzari agregate si produse balastiere
Foto

Activitatea de exploatare si sortare a agregatelor minerale de balastiera

Firma detine în proprietate balastiera situata în localitatea Bors, pentru productia proprie de agregate la betoane si mortare. În unele situatii, agregatele si produsele de balastiera în surplus se comercializeaza. În acest ritm de exploatare zacamântul existent asigura rezerve pentru minimum 10 ani. Agregatele sortate si spalate produse în cadrul subunitatii sunt calitative si competitive. Continutul de parti levigabile (corpuri straine) se încadreaza în prevederile standardelor în vigoare. Astfel prin sorturile de nisip de 0 - 3 si pietris 15 - 30 mm se asigura realizarea betoanelor de buna calitate, precum si a marcilor superioare. Atentie, agregatele noastre au cel mal redus continut de soda si sunt recomandate în mod deosebit pentru tencuieli fine si mortare.

La comercializare se asigura transport la cerere. Statia de sortare se situeaza la iesrea din localitatea Bors la aprox. 12 km de Oradea, (pe partea dreapta, exact înainte de PCTF Bors). Ne gasiti la tel. 0259-316.067

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.