Ghidul Serviciilor
Castellan - Constructii Case Din Lemn, Sibiu
inapoi la firma 3158 vizite
Poza Case din lemn
Pret: 14.500 EUR
Foto

Grosime pereti:  45 mm, îmbinarea prin dublu nut si dublu feder. Casa poate fi izolat ulterior pe interior (izolatie+rigips) sau pe exterior (izolatie+tencuiala decorativa)

Exista varianta de perete dublu:

1) 45mm perete exterior + 100 mm spatiu pentru izolatie +  un lambriu de 22mm pe interior;

2) 45mm perete exterior + 100 mm spatiu pentru izolatie + 45mm perete interior. Oferta pentru aceste doua variante de structura a peretelui o puteti solicita pe email.Pretul pentru “Kit-ul casei din lemn” – include toata partea din lemn prelucrata în fabrica, usi, ferestre(fara sticla) si proiect tehnic(debitare lemn). Podea din lemn si obloane – optional.

Beneficiarul asigura masa si cazarea echipei de montaj (4 muncitori, aprox. 7  zile) sau contravaloarea acestora!Garatie – 15 ani.

 

Oferta noastra pentru peretele standard:   Kit casa din lemn14.500 euroMontaj3.600 euroInvelitoare de acoperis1.250 euroTransport7 ron/kmTOTAL19.350 euro+transport

Metoda de plata:20% din costul materialelor: avans80% din costul materialelor:  la livrare

costul montajului: cel tarziu in ultima zi de montaj

La cerere se pot face orice modificari doriti ( ca si dimensiune, compartimentare, aspect etc). De asemenea, ne puteti trimite o schita simpla, facuta de mana cu ceea ce va doriti. Casele se produc pe comanda, in functie de necesitatile beneficiarului!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.