Ghidul Serviciilor
Constructii Case La Rosu, Bucuresti
inapoi la firma 1093 vizite
Poza Case la rosu din lemn
Foto

Odata cu aparitia constructiei de blocuri a fost neglijata traditia europeana si autohtona in domeniul constructiilor din lemn. Acestea au inceput sa revina la moda in Europa de vest abia in urma cu 10-15 ani cand a fost introdusa tehnologia de constructie americana adaptat traditiilor europene. Paralel s-a dezvoltat o intreaga industrie pentru experimentarea si fabricarea materialelor si produselor anexe pentru case la rosu din lemn.

 

 Construcţia unei case pe structură de lemn este de departe cea mai folosită tehnică de construcţii din lume. În Statele Unite, 90% din casele de locuit sunt din lemn sau din OSB (plăci din aşchii late de lemn), 60% din casele nordicilor (în special Norvegia şi Finlanda) sunt tot din material lemnos, în Germania s-a ajuns la un nivel de 10-15%, iar guvernele statelor europene, în general, încurajează puternic folosirea materialelor ecologice. Se pare că strainii au înţeles că lemnul are proprietăţi deosebite, costuri reduse şi, nu în ultimul rând, că este un material regenerabil.Aceste constructii de lemn se intretin foarte bine in timp si asigura toate conditiile de siguranta si confort. O casa de lemn se adapteaza dupa toate stilurile arhitecturale si de design.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.