Ghidul Serviciilor
Constructii Case La Rosu, Bucuresti
inapoi la firma 1093 vizite
Poza Case la rosu din lemn
Foto

Structura de rezistenta a unei case la rosu din lemn este realizata din material lemnos de rasinoase,ranforsata la exterior cu panouri OSB si imbinate cu elemente metalice de legatura. Acest tip de structura ofera avantaje net superioare fata de constructiile din beton,cum ar fi:

Daca la aceasta structura adaugam folosirea unor materiale moderne de constructie (vata minerala, rigips, membrane, etc.) obtinem o izolatie termica si fonica foarte buna, precum si un climat de locuit foarte sanatos.PROIECT pentru CASE CONSTRUITE LA ROSU DIN LEMNPentru obtinerea autorizatiei de constructie care cuprinde certificatul de urbanism, avizele de la furnizorii de utilitati, proiectul arhitectural, proiectele pentru instalatii, proiectul de fundatii si proiectul tehnic de executie, documentatia este realizata in totalitate de catre reprezentantii firmei noastre. Pentru realizarea proiectului de arhitectura, nu este necesara preluarea stricta a unui model prezentat de firma noastra. Am considerat de datoria noastra sa venim in intampinarea celor care vor sa construiasca o casa din lemn, cu posibilitatea ca acestia impreuna cu arhitectul nostru sa conceapa acel model de casa care se preteaza necesitatilor locative, fara ca noi sa impunem modelele, si fara a influenta pretul final de constructie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.