Ghidul Serviciilor
Constructii Case La Rosu, Bucuresti
inapoi la firma 1093 vizite
Poza Case la rosu din lemn
Foto

Un important avantaj al sistemului framing îl reprezintă posibilitatea realizarii pereţilor pentru casele construite la rosu sub formă de panouri prefabricate. Acest fapt conduce la creşterea calitaţii execuţiei acestor elemente, prin realizarea lor în fabrică cu utilaje şi tehnologii moderne, precum şi un control tehnic adecvat şi în acelaşi timp prin prefabricare se reduce considerabil timpul de execuţie pe teren al construcţiei, micşorându-se asfel manopera de montaj şi implicit costul casei construite la rosu.

 

 Elementele verticale de rezistenţă ale pereţilor(montanţi) in constructii sunt solidarizate de talpile orizontale ale panourilor prin cuie şi colţare metalice galvanizate. Panourile pereţilor exteriori sunt placate de regulă cu placi de OSB de18mm, care asigură rigidizarea şi conlucrarea montanţilor în plan lateral, realizând astfel o comportare de şaibă rigidă a peretelui în planul său pentru constructie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.