Ghidul Serviciilor
Contrust Group, Birou De Proiectare Structuri - Bucuresti
inapoi la firma 1701 vizite
Poza Despre noi
Foto

Cu vasta experienta în domeniul constructiilor si expertizelor tehnice, ConTrust Group a reunit în echipa sa unii dintre cei mai priceputi tehnicieni în domeniu. Modul nostru de lucru este o forta ghidata spre performanta, deoarece credem ca cele mai bune rezultate provin dintr-un dialog permanent între toate partile implicate în proiect.

Punem accent pe legaturile pe care le legam cu clientii nostri si ne implicam pe deplin în fiecare proiect la care luam parte. Consideram fiecare proiect ca fiind o provocare unica, iar echipa noastra cauta sa ofere de fiecare data solutii adaptate nevoilor pe care respectiva sarcina le are. Expertii nostri în arhitectura, inginerie si executie îti vor oferi, garantat, cele mai potrivite idei. Bineînteles, în baza unui buget bine stabilit, putem oferi si o serie de idei care sa se încadreze în posibilitatile financiare ale clientului, constructiile fiind rentabile întotdeauna.

În viziunea noastra, încrederea între client si echipa de design este o relatie care se leaga înca de la prima întâlnire, dar se consolideaza în timp, prin multa munca si seriozitate. Ne dorim sa ne privesti ca pe un colaborator permanent, care te va ajuta sa ajungi cât mai sus pe scara succesului.

Promisiunea noastra catre tine este ca tot efortul nostru se îndreapta spre proiectarea corecta si optimizarea costurilor de investitie pentru constructii de orice tip, deoarece dorim ca tu sa ai garantia unui serviciu profesionist, bine facut, iar afacerea ta sa prospere alaturi de noi.

ECHIPAEchipa noastra este compusa din 6 ingineri proiectanti, absolventi ai Facultatii de Ctii Civile si Industriale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.