Ghidul Serviciilor
Contrust Group, Birou De Proiectare Structuri - Bucuresti
inapoi la firma 1703 vizite
Poza Expertiza tehnica
Foto

La ConTrust Group vei gasi experti în domeniul constructiilor, iar tot noi te putem ajuta cu o expertiza tehnica profesionala, gândita în amanunt pentru a-ti oferi toate detaliile referitoare la reglementarile pe care le presupune viitoarea ta constructie. Prin expertiza se stabileste gradul de asigurare al constructiei la diferite eventuale probleme, cum ar fi cât de solida este structura acesteia, rezistenta la diferite actiuni seismice, sau reactii în urma trecerii timpului. Pe baza analizei facuta de specialistii nostri, la final îti putem oferi o serie de solutii tehnice potrivite pentru a asigura fiabilitatea constructiei si a preveni posibilele riscuri.

PUNEM ALATURI DE TINE BAZELE CONSTRUCTIILOR DE DURATA!

Expertiza tehnica se realizeaza excusiv la cererea proprietarului, sau a organelor statului abilitate pentru a solicita acest lucru, printr-un certificat de urbanism aplicat pentru situatii de tipul:

În baza informatiilor solicitate de client si a tuturor elementelor care definesc constructia, expertiza tehnica va contine o serie de informatii relevante, dupa cum urmeaza:

Costurile pentru realizarea unei astfel de experitze tehnice variaza si se calculeaza personalizat, în functie de specificul cladirii, informatiile solicitate de client si alte date similare. Expertiza tehnica, analiza ce mai poate fi cunoscuta si sub denumirea de studiu geotehnic, ofera solutii si pentru o serie de alte categorii de lucrari, cum ar fi stabilirea gradului de risc al alunecarilor de teren, sau o serie de îmbunatatiri la nivelul infrastructurii si a terenurilor de fundare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.